top of page

Ontvang tot €1000 voor jouw Vrijheidsmaaltijd

Bijgewerkt op: 30 sep.



Wil je een Vrijheidsmaaltijd op 5 mei 2025 organiseren en heb je financiële hulp nodig? Het vfonds opent per 9 december 2024 een regeling waarmee je €350 of €1.000 kunt ontvangen voor jouw Vrijheidsmaaltijd. De regeling is eenvoudig in te vullen en Rotterdamse Vrijheidsmaaltijden staat klaar om je te helpen.


Bekijk de regeling en vraag jouw bijdrage voor jouw vrijheidsmaaltijd bij het vfonds aan via deze website.


Meer informatie over wat het inhoudt om een Vrijheidsmaaltijd te organiseren, vind je op deze pagina.

Wie kan gebruikmaken van de vfonds-regeling? Elke stichting of vereniging kan hiervan gebruikmaken. Ben je een individu of groep buren zonder vereniging of stichting? Kijk dan of er in jouw buurt of netwerk een organisatie is die deze aanvraag voor je wil doen. Of neem contact met ons op.



Comments


Nick-Toet---Vrijheidssoep-2024---webjpg.jpg
Artboard 156_2x.png

Blik op de soep

Oud en Nieuw heeft de oliebol, Bevrijdingsdag heeft de Vrijheidssoep! In 2024 is het recept van Youtuber, tv-presentator en kok Nick Toet, die je onder andere kunt kennen van de Taarten van Babel. Hij heeft een overheerlijke tomatensoep voor ons gemaakt met miso en kapucijners, geïnspireerd op de favoriete soep van zijn oma.

 

Wil jij die soep nu ook zo graag proeven? Dat kan want je kunt de soep kopen op meerdere plekken in Rotterdam rondom 5 mei, natuurlijk aanschuiven op Bevrijdingsdag of het recept zelf maken!

bottom of page